۲۵ آبان ۱۳۸۶، ۱۸:۰۷

استاندار مازندران:

سهم صادرات محصولات کشاورزی مازندران پایین است

سهم صادرات محصولات کشاورزی مازندران پایین است

ساری - خبرگزاری مهر: ابوطالب شفقت گفت: توسعه صنعتی در استان طی دو سال گذشته رشد چشمگیری داشته است، اما سهم صادرات محصولات کشاورزی در مازندران پایین است.

به گزارش خبرنگار مهر، شفقت عصر جمعه در مراسم افتتاح چهار واحد صنعتی استان در شهرک صنعتی آمل افزود: با توسعه صنایع باید گام های اساسی در صادرات محصولات برداشته و با ایجاد واحدهای صنعتی بزرگتر اشتغالزایی بیشتری در مازندران ایجاد شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای صنعتی مازندران واحدهای تولیدی نگهداری محصولات کشاورزی هستند، تصریح کرد: مسئولان کشاورزی و صنعتی استان باید سهم صادرات استان را در محصولات کشاورزی افزایش دهند.

شفقت با بیان اینکه موفقیت استان زمانی حاصل می شود که زمینه مشارکت بخش خصوصی برای صادرات اعمال شود، یادآور شد: برای افزایش سهم تولیدات استان باید بهره وری و بهره برداری از صنایع کشاورزی را در استان رونق داد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام این مهم که بانکها باید در پاسخ دهی به استعلامات سرعت عمل بیشتری داشته باشند، اذعان داشت: شتاب در توسعه صنعتی مازندران رو به افزایش است.

استاندار مازندران با اظهار تاسف از اینکه به رغم استعدادهای بالقوه طبیعی و اقلیمی مشکل اصلی دامداران علوفه است، تاکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای تهیه علوفه دامداران استان فکری اساسی کند.

شفقت در ادامه با اشاره به اینکه صنعتگران در ارتقاء کشور و ارزش گذاری آن نقش اساسی ایفا کردند اظهار داشت: مازندران امسال رتبه سوم کشور را از نظر اختصاص طرح های زودبازده به خود اختصاص داد.

رییس سازمان صنایع و معادن مازندران نیز در این آیین طی سخنانی گفت: حدود دو هزار و 200 واحد صنعتی استان قابلیت تبدیل شدن به واحد تولیدی با پروانه بهره برداری را دارا هستند.

مصطفی مهدی نژاد افزود: تاکنون 180 واحد صنعتی در استان افتتاح شده که برای 4 هزار نفر در سال جاری شغل ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان سرمایه گذاری برای احداث این واحدها 20 هزار میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: تعداد بسیاری از این واحدها از طریق بنگاههای اقتصادی زودبازد قادر به ساخت واحدهای صنعتی شدند.

با افتتاح این واحدهای صنعتی در شهرک های صنعتی تشبنداند محمود آباد و آمل برای 124 نفر در صنایع سورتینگ، فرآورده های لبنی، نساجی و پریز سه شاخه و لوازم برقی اشتغال ایجاد شد.

کد خبر 587508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha